Hrejivé módne trendy roku 2017

Na kúpu vyberaného módneho kúsku, ktorý navyše zahreje aj v tých najtuhších mrazoch, nikde nie je neskoro! Aj v momente, keď čítate tento článok, je stále vhodný čas na to, aby ste si spravili radosť niečím pekným. Poďte na to s nami, skúsime vás inšpirovať.

Hrejivé módne trendy roku 2017
Hrejivé módne trendy roku 2017

Páperové bundy
Vysloveným hitom pre chladné mesiace roku 2017 budú páperové bundy. Čo budú, už sú! Ale nie tie ťažké a neforemné z čias módneho praveku. Moderné bundy sú z prvotriednych materiálov, ľahké, no pritom až prekvapivo hrejivé. Presne také, aké potrebujete. Pozrite napríklad na dámske bundy Tommy Hilfiger. Nájdete medzi nimi klasické aj predĺžené kúsky ozdobené bohatým golierom či kožušinou, čo vôbec neprotirečí trendovosti. Čo ale definitívne nakloní misku váh na ich stranu sú farby. Od elegantných tmavých až po športovejšie ako červená či belasá. Nech si vyberiete akúkoľvek, chybu nespravíte.

Svetre
Sú stálicou v šatníku snáď každej ženy a perfektnou voľbou do studených dní. Hovorí za ne najmä ich univerzálnosť, keďže sa dajú ľahko skombinovať s legínami, nohavicami a samozrejme aj džínsami či sukňami. Nevraviac o štýlovom a funkčnom vrstvení oblečenia, ktorému svetre len nahrávajú. Tento rok vedie opäť bavlna a jemné pletenie, z farieb hrajú prím najmä decentné tmavé, prípadne farby jesene v rôznych odtieňoch. Čím rafinovanejšie vzorovanie, tým sa svetríky horšie kombinujú s iným oblečením a obuvou, takže pri ich výbere pamätajte aj na tento moment. Krása tkvie v jednoduchosti.

Nezabúdajte na doplnky
Keďže najviac tepla uniká cez končatiny, módny doplnky v podobe šálov, čiapok a rukavíc by vo vašej výbave nemali chýbať. Štýlové doplnky nie len do chladných období nájdete medzi sortimentom Tommy Hilfiger. Vaša spokojnosť bude úplná len vtedy, ak bude o vás a vaše zdravie dokonale postarané.

Text a foto: PR